KARIJERA

POSAO U MKD CREDIS

Pridružite se timu uspješnih. MKD Credis traži motivisane radnike za posao u oblasti finansijskih kreditnih institucija. Mi smo mikrokreditno društvo koje posluje na cijeloj teirtoriji BiH. Sa nama stičete iskustvo i znanje u finansijskom sektoru. Nudimo poslove za rad u prodaji ili u administraciji. Odlučite koji posao je za vas i javite nam se.

  • Finansijski sektorSteknite iskustvo u finansijskom sektoru
  • Kreditno poslovanjeUpoznajte odobravanje kredita i rizike
  • Rad u finansijamaSpecijalizujte se u finansijama
  • AdministracijaMožda želite posao u administraciji

TRAŽITE POSAO?

MKD CREDIS KARIJERA

NAŠI

USPJESI

MKD Credis je mikrokreditno društvo koje svake godine ostvaruje poslovne ciljeve. Imamo konstantan rast aktive i svih poslovnih aktivnosti.

40+ZAPOSLENIH
10+POSLOVNICA
10kKLIJENATA
6+GODINA POSLOVANJA

Zapošljavamo, pridružite se timu!

Pošaljite svoju biografiju za nastavkom karijere u MKD Credis.
Zašto raditi u MKD Credis

MKD Credis je firma koja brine o svojim zaposlenima. Svim radnicima omogućavamo da se usavršavaju kroz obuke, nudimo mogućnost napredovanja u poslu i imamo razvijen sistem nagrađivanja zaposlenih.

Napredovanje u MKD Credis

Svim radnicima koji su motivisani za konstantni napredak u struci nudimo mogućnost napredovanja. Na vam je da pokažete da imate volju i stav da se razvijate kao profesionalac.

Obuka u MKD Credis
MKD Credis stalno sprovodi obuku svojih zaposlenih. Obuka se odnosi na poznavanje kreditnih proizvoda, prodajne vještine i poznavanje poslovanja u finansijskom sektoru.
Sistem nagrađivanja

MKD Credis ima razvijen sistem nagrađivanja za sve zaposlene. Budite motivisani i nagrada za vaš trud je nešto što možete očekivati od budućeg poslodavca.