O NAMA

MKD CREDIS

Mikrokreditno društvo “CREDIS” a.d. Banja Luka, registrovano je za djelatnost mikrokreditiranja, sa ciljem poboljšanja materijalnog položaja korisnika mikrokredita, povećanja zaposlenosti i pružanja podrške razvoju preduzetništva. MKD „CREDIS“ a.d. Banja Luka je pravno lice sa pravima, obavezama i odgovornostima utvrđenim Zakonom o privrednim društvima, Zakonom o mikrokreditnim organizacijama, propisima Agencije za bankarstvo Republike Srpske, Odlukom o osnivanju i Statutom Društva
  • Efikasno
  • Brzo
  • Sigurno
  • Pouzdano
img_o_nama_4
CILJEVI

MISIJA I VIZIJA

MKD Credis je mikrokreditno društvo koje na tržištu BiH plasira kredite fizičkim licima. Želimo biti prvi po efikasnosti i brzini isplate kredita. U tom smislu kreiramo proizvode koje traže naši klijenti.

Da bismo to ostvarili imamo nekoliko poslovnica u BiH, a kreditni proizvodi su namjenski urađeni kako bi što bolje zadovoljili potrebe fizičkih lica u BiH.

  • Brzi keš kreditiSvim klijentim pružamo brze keš kredite kada je hitno i bitno.
  • Krediti za svakogaNaši kreditni proizvodi su za svakoga, zaposlene i pezionere.
  • Efikasnost isplateU najkraćem roku obrađujem kreditni zahtjev i isplaćujemo odmah.
  • Novi proizvodiOsluškujemo šta klijenti traže i kreiramo nove kreditne proizvode.
MKD Credis osnovni podaci

Poslujemo preko 7 godina na teritoriji BiH u preko 15 poslovnica. Imamo iskustvo u mikrokreditnim sektoru. MKD Credis posluje u skladu s Zakonom o privrednim društvima i Zakonom o mikrokreditnim organizacijama. Imamo preko 17,0 mil KM aktive i preko 15,0 mil KM kreditnog portfolia.

Poslovnice

MKD Credis danas ima preko 15 poslovnica na teritoriji BiH preko koji se plasiraju krediti fizčkim licima. Naši saradnici u poslovnicama su obučeni za prezentaciju kreditnih proizvoda. Izlazimo na teren i upoznajemo se sa vama i vašim potrebama.

Kreditni proizvodi

Razvili smo kreditne proizvode koji vam olakšavaju svakodnevni život. Naši kredite su namjenski koncipirani tako da zadovolje vaše potrebe za kupovinu bilo koje robe, kupovinu auta, registraciju auta ili da vam pozajmicama omogućimo da prebrodite trenutnu nelikvidnost. Za penzionere smo pripremili posebne kreditne pakete kako bi im olakšali život u trećoj dobi. Takođe, nudimo i namjenske kredite za poljoprivredni sektor.

Društveno odgovorno poslovanje

MKD Credis posluje kao društveno odgovorna firma. Sve finansijske i revizorske izvještaje javno objavljujemo na našoj web stranici i web stranici Banjalučke berze.

PODRŠKA POLJOPRIVREDNICIMA

KREDITI ZA POLJOPRIVREDNIKE

NAŠI

USPJESI

MKD Credis je mikrokreditno društvo koje svake godine ostavruje polovne ciljeve. Imamo konstantan rast aktive i svih poslovnih aktivnosti.
40+ZAPOSLENIH
10+POSLOVNICA
10kKLIJENATA
6+GODINA POSLOVANJA